Milton Keynes New Member

Why not come in here and introduce yourself... ( it'll then open up more forum features to you)
Fb82
Posts: 6
Joined: Mon Apr 30, 2018 12:00 pm

Milton Keynes New Member

Post by Fb82 » Tue May 01, 2018 5:40 pm

Hi all

For about a year now I have been the owner of WPB 182Y a lovely 82 Rx7 and Ive finally decided to join a forum having struggled to find any information about these cars anywhere online.

Its a very original car having been stored by the previous owner since the early 90s and is nearly fully road worth again having had some sympathetic mechanical work done. These are the best Photos I have of it on its TWR alloys I recently fitted. Id love to know what you think!

E

Image

Image

Image

User avatar
spirit r
Posts: 1338
Joined: Sat Feb 09, 2013 4:15 pm
Location: Germany Black Forest
Contact:

Re: Milton Keynes New Member

Post by spirit r » Tue May 01, 2018 6:17 pm

Welcome Milton congratulation such an incredible seven. BTW cool wheels and showroom condition how much you payed for?

User avatar
Hobbawobba
Posts: 1256
Joined: Tue Nov 01, 2011 9:44 pm
Location: Worcester - UK

Re: Milton Keynes New Member

Post by Hobbawobba » Tue May 01, 2018 6:34 pm

Welcome to the forum. That looks clean as aye! Are you keeping it quite original then?

Did you need the cubby hole thing which is supposed to live under the ash tray at all?

Threesevens
Posts: 336
Joined: Thu Jan 01, 2015 6:07 pm
Location: Loughton Essex England
Contact:

Re: Milton Keynes New Member

Post by Threesevens » Tue May 01, 2018 7:29 pm

Looks really good and the TWR wheels sets it off nicely

codge
Posts: 2579
Joined: Fri Apr 01, 2011 11:41 am
Location: South Yorks.

Re: Milton Keynes New Member

Post by codge » Wed May 02, 2018 11:59 am

Can't see pics but WPB is on the Forum Register. Ex London Area.
It looked nice in 2016. Presume it still is.

Welcome by the way

Codge (Dave)

KiwiDave
Posts: 1762
Joined: Sat Nov 05, 2011 8:07 pm
Location: Feltham, Southwest London

Re: Milton Keynes New Member

Post by KiwiDave » Wed May 02, 2018 1:36 pm

Can't see pics either (thanks Photobucket). Are they the Wolfrace ones .... 13in turbines? Same as run on the TWR racecars?

I'll stop now and won't bore you with the other 17 questions. I'm a bit of a TWR fanboy :lol:

Welcome to the best little forum that could !
1985 Sunrise Red S3 TWR
2003 Mercedes E320 CDI Estate AMG

User avatar
Casey
Posts: 434
Joined: Sat May 07, 2011 5:46 pm
Location: Colchester, UK

Re: Milton Keynes New Member

Post by Casey » Wed May 02, 2018 3:35 pm

Welcome to the forum, your car looks to be in fine order. I'm pleased to see another Series 2 turn up on here too :D

Pics display fine, viewed via Chrome with the PhotoBucket "fix".
KIMI 1 : RX-7 1st Gen "hybrid"; 1983 S2 running gear in a 1985 S3 shell, SORN'd, long term resto project
KIMI 2 : RX-7 1st Gen; 1983 S2, "identical" twin to KIMI 1, on the road :-)
Plus a 2004 Full Bridgeported RX-8 too!

codge
Posts: 2579
Joined: Fri Apr 01, 2011 11:41 am
Location: South Yorks.

Re: Milton Keynes New Member

Post by codge » Wed May 02, 2018 5:31 pm

Casey wrote:
Wed May 02, 2018 3:35 pm

Pics display fine, viewed via Chrome with the PhotoBucket "fix".

I'm an Apple Safari user.

User avatar
A7RXY
Posts: 1117
Joined: Fri Apr 01, 2011 6:55 am
Location: Upminster, Essex UK

Re: Milton Keynes New Member

Post by A7RXY » Wed May 02, 2018 6:11 pm

codge wrote:
Wed May 02, 2018 5:31 pm
Casey wrote:
Wed May 02, 2018 3:35 pm

Pics display fine, viewed via Chrome with the PhotoBucket "fix".

I'm an Apple Safari user.
Don't work on my iPad either.

User avatar
Casey
Posts: 434
Joined: Sat May 07, 2011 5:46 pm
Location: Colchester, UK

Re: Milton Keynes New Member

Post by Casey » Wed May 02, 2018 6:34 pm

A7RXY wrote:
Wed May 02, 2018 6:11 pm
codge wrote:
Wed May 02, 2018 5:31 pm
Casey wrote:
Wed May 02, 2018 3:35 pm

Pics display fine, viewed via Chrome with the PhotoBucket "fix".

I'm an Apple Safari user.
Don't work on my iPad either.
Are you both seeing the Photobucket "ransom" logo in place of the photos? Unfortunately, the only fixes I'm aware of for this issue are for Chrome and Firefox browsers :(
KIMI 1 : RX-7 1st Gen "hybrid"; 1983 S2 running gear in a 1985 S3 shell, SORN'd, long term resto project
KIMI 2 : RX-7 1st Gen; 1983 S2, "identical" twin to KIMI 1, on the road :-)
Plus a 2004 Full Bridgeported RX-8 too!

Post Reply